X

WSSN ontzorgt

U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de logistiek van uw webshop.

► Ontdek WSSN

Opslag webwinkel

Laat u niet beperken door beschikbare ruimte

Zoekt u opslag voor uw webwinkel? Flexibele opslagruimte voor webshops zorgt voor een sterke positie ten opzichte van uw concurrenten. Huur meer ruimte als uw webshop piekt en krimp juist in als het wat rustiger is.

Met de opslagruimte voor webwinkels van WSSN (Webshop Service Nederland) betaalt u alleen voor wat u aan opslagruimte nodig hebt. Of dit nu gaat om een paar planken of een complete loods. Wij hebben zeer ruime capaciteit in ons moderne magazijn met maar liefst 800 palletplaatsen.

Vooral bij seizoensgebonden producten of een sterke groei van de webshop kunt u de pieken met een fulfilment bedrijf als WSSN makkelijker opvangen. Als u niet genoeg ruimte heeft in uw eigen opslag dan bent u beperkt in het aantal producten dat u kunt verkopen. Zelf meer opslagruimte huren kost bovendien relatief veel geld. U betaalt ook voor ruimte die u (nog) niet gebruikt.

 

Inslag van producten

Zodra er nieuwe producten binnenkomen wordt uw zending gecontroleerd en ingeboekt in uw voorraad. Deze wordt online direct bijgewerkt door onze koppeling met uw webwinkel. De bezoekers van uw webshop zien de producten als “Op voorraad” zodra wij de artikelen inscannen. Ieder artikel krijgt een unieke barcode en eigen opslaglocatie, zodat dit zeer gestructureerd wordt behandeld.

Verzending naar de klant

Nadat uw producten netjes zijn opgeslagen en de voorraad is bijgewerkt kunt u dus beginnen met de online verkoop. Zodra een bestelling binnen komt wordt dit automatisch naar ons doorgestuurd. Wij verzamelen alle bestellingen en pakken deze professioneel in.

De klant kan zijn pakketje indien voor 21:30 besteld de volgende dag al op het afleveradres verwachten.

 

Ook als u er niet bent

De webshop logistiek van uw online onderneming gaat door, ook als u er niet bent. U kunt dus op vakantie gaan of klanten en zakenrelaties bezoeken. U hoeft zich geen zorgen meer maken om de personele bezetting van de logistieke afdeling.

Opslag voor webwinkels van WSSN

Wilt u ook opslag voor de producten van uw webwinkel? Neem dan contactop met WSSN en wij vertellen u hier graag meer over. U kunt bij ons ook een afspraak maken om langs te komen. Wij leiden u graag rond om u de opslagruimte te laten zien waar ook uw webwinkel gebruik van kan maken.

 

WSSN – Meer Omzet, Minder Zorgen

01 dec.

E-fulfilment service

Lees meer..

01 feb.

Verzending webshop uitbesteden

Lees meer..

01 jun.

Webwinkel? 8 punten die u vóór 13 juni moet hebben geregeld

Lees meer..