X

WSSN ontzorgt

U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de logistiek van uw webshop.

► Ontdek WSSN

Jurgen Dijkstra – Superbodyfood.nl

"Door 's avonds te versturen zijn we meer gaan verkopen. Dit wordt vervolgens perfect afgehandeld door WSSN"

Loek Keulers – Consolepro.nl

"Wij zijn een klant van het eerste uur, en al jaren zeer tevreden over de geboden diensten. Door WSSN zijn wij in staat om onze logistieke operatie uit te besteden waardoor we ons meer kunnen richten op onze kerntaak. Er wordt vanuit WSSN creatief meegedacht om problemen die wij tegen komen op te lossen. Door WSSN kunnen wij verder groeien."

Jamahl Schoonhoven – Tarwegrass.nl

"Hele goede samenwerking! We zijn doorgegroeid naar een hoog niveau. Daarnaast denkt de account manager met je mee en daar waar nodig is zal hij klanten met elkaar in contact brengen. Dit is bij ons meerdere malen gebeurd en hieruit zijn een aantal vruchtbare relaties gekomen."

Gido Hiemstra – Cakeparts.nl

"Met WSSN heb ik een betrouwbare partner die de moeite neemt met me mee te denken."

Raymond Servaas – Spiruella.nl

"Door het snelle succes en een zwangerschap konden we zelf het logistiek proces niet meer behappen en zodoende zijn we bij jullie terecht gekomen. Dit heeft ons succes versterkt en onze service levels naar onze klant toe sterk verhoogt. Met een uitbreiding naar België en Duitsland voor de boeg kunnen we met de scherpe verzendtarieven van WSSN de markt gaan bestormen."

Bob van Leeuwen – Vimodos

"Wij ervaren WSSN als een professionele partij wie wij graag onze logistiek toevertrouwen. Er wordt open gesproken over verbeterpunten en operationele processen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. WSSN kan flexibel inspringen op onze behoeften en komt de gemaakte afspraken keurig na, een prima partner dus!"

Voorraadbeheer

Stap 1

Of uw voorraad nu op een paar planken past of een complete loods beslaat. WSSN heeft een zeer ruime capaciteit in haar moderne warehouse van maar liefst 10.000 m2.

Uw spullen worden door onze medewerkers behandeld zoals u het zelf  ook zou doen.

foto-kleine-producten

Wij controleren bij binnenkomst uw goederen en deze wordt snel in uw voorraad ingeboekt. De artikelen krijgen elk een unieke barcode en een eigen opslaglocatie.

Voorraadbeheer bij WSSN betekent ook dat u eenvoudig extra capaciteit kunt inschakelen op piekmomenten, zoals rond de feestdagen. Een andere handige functie die wij aanbieden is het houden van minimale voorraad. Zodra de voorraad van een bepaald artikel onder deze minimum voorraad komt, krijgt u een email dat u kunt bijbestellen. Zo verkoopt u minder snel “nee” en maakt u meer omzet.

Wilt u ook voorraadbeheer?

Kom dan eens langs om zelf te zien hoe we dit ook voor uw webshop kunnen inregelen.

foto-car

Maak een afspraak