X

WSSN ontzorgt

U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de logistiek van uw webshop.

► Ontdek WSSN

Jurgen Dijkstra – Superbodyfood.nl

"Door 's avonds te versturen zijn we meer gaan verkopen. Dit wordt vervolgens perfect afgehandeld door WSSN"

Loek Keulers – Consolepro.nl

"Wij zijn een klant van het eerste uur, en al jaren zeer tevreden over de geboden diensten. Door WSSN zijn wij in staat om onze logistieke operatie uit te besteden waardoor we ons meer kunnen richten op onze kerntaak. Er wordt vanuit WSSN creatief meegedacht om problemen die wij tegen komen op te lossen. Door WSSN kunnen wij verder groeien."

Jamahl Schoonhoven – Tarwegrass.nl

"Hele goede samenwerking! We zijn doorgegroeid naar een hoog niveau. Daarnaast denkt de account manager met je mee en daar waar nodig is zal hij klanten met elkaar in contact brengen. Dit is bij ons meerdere malen gebeurd en hieruit zijn een aantal vruchtbare relaties gekomen."

Gido Hiemstra – Cakeparts.nl

"Met WSSN heb ik een betrouwbare partner die de moeite neemt met me mee te denken."

Raymond Servaas – Spiruella.nl

"Door het snelle succes en een zwangerschap konden we zelf het logistiek proces niet meer behappen en zodoende zijn we bij jullie terecht gekomen. Dit heeft ons succes versterkt en onze service levels naar onze klant toe sterk verhoogt. Met een uitbreiding naar België en Duitsland voor de boeg kunnen we met de scherpe verzendtarieven van WSSN de markt gaan bestormen."

Bob van Leeuwen – Vimodos

"Wij ervaren WSSN als een professionele partij wie wij graag onze logistiek toevertrouwen. Er wordt open gesproken over verbeterpunten en operationele processen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. WSSN kan flexibel inspringen op onze behoeften en komt de gemaakte afspraken keurig na, een prima partner dus!"

Verzending

Stap 3

Doordat wij grote volumes pakjes per dag aanbieden aan PostNL en diverse andere vervoerders kunt u profiteren van ons volumevoordeel! De portikosten zijn via ons lager dan wanneer u zelf uw zendingen bij een postbedrijf aanbiedt.

img_0077

Onze organisatie is zo ingericht dat wij tot maar liefst 22:00 bestellingen kunnen verwerken en dezelfde dag nog door PostNL of andere vervoerders worden opgehaald. De pakjes worden naar het sorteercentrum gebracht en die nacht nog verwerkt, zodat het de volgende dag al bij uw klant in huis is.

Uit onderzoek onder onze klanten is gebleken dat ’s avonds versturen tot maar liefst 20% omzetverhoging tot gevolg heeft!

Ons systeem is voorzien van Track and Trace, zodat uw klanten kunnen zien dat het pakket onderweg is. Ook dit scheelt u weer in het aantal e-mails en telefoons. Daarnaast kunt u via WSSN ook versturen naar afhaalpunten van Pakjegemak. Uw klant kan er voor kiezen om de bestelling te laten bezorgen op een afhaalpunt wanneer het hem of haar uitkomt.

Een geoptimaliseerde verzending geeft u dus extra omzet en minder drukte op de klantenservice.

Wilt u ook de verzending van uw webshop optimaliseren? Kom eens langs voor een persoonlijke rondleiding.foto-vrachtwagen-man

Maak een afspraak