X

WSSN ontzorgt

U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de logistiek van uw webshop.

► Ontdek WSSN

Jurgen Dijkstra – Superbodyfood.nl

"Door 's avonds te versturen zijn we meer gaan verkopen. Dit wordt vervolgens perfect afgehandeld door WSSN"

Loek Keulers – Consolepro.nl

"Wij zijn een klant van het eerste uur, en al jaren zeer tevreden over de geboden diensten. Door WSSN zijn wij in staat om onze logistieke operatie uit te besteden waardoor we ons meer kunnen richten op onze kerntaak. Er wordt vanuit WSSN creatief meegedacht om problemen die wij tegen komen op te lossen. Door WSSN kunnen wij verder groeien."

Jamahl Schoonhoven – Tarwegrass.nl

"Hele goede samenwerking! We zijn doorgegroeid naar een hoog niveau. Daarnaast denkt de account manager met je mee en daar waar nodig is zal hij klanten met elkaar in contact brengen. Dit is bij ons meerdere malen gebeurd en hieruit zijn een aantal vruchtbare relaties gekomen."

Gido Hiemstra – Cakeparts.nl

"Met WSSN heb ik een betrouwbare partner die de moeite neemt met me mee te denken."

Raymond Servaas – Spiruella.nl

"Door het snelle succes en een zwangerschap konden we zelf het logistiek proces niet meer behappen en zodoende zijn we bij jullie terecht gekomen. Dit heeft ons succes versterkt en onze service levels naar onze klant toe sterk verhoogt. Met een uitbreiding naar België en Duitsland voor de boeg kunnen we met de scherpe verzendtarieven van WSSN de markt gaan bestormen."

Bob van Leeuwen – Vimodos

"Wij ervaren WSSN als een professionele partij wie wij graag onze logistiek toevertrouwen. Er wordt open gesproken over verbeterpunten en operationele processen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. WSSN kan flexibel inspringen op onze behoeften en komt de gemaakte afspraken keurig na, een prima partner dus!"

Orderverwerking

Stap 2

Zodra de bestellingen van uw webshop klaar zijn om ingepakt te worden, worden de producten door onze medewerkers bij elkaar gezocht en klaargemaakt voor verzending. Doordat ieder product een eigen unieke locatie in ons systeem heeft wordt dit zeer snel en efficiënt uitgevoerd.

Ieder product beschikt over een eigen barcode en deze wordt bij het inpakken nogmaals gescand. Door deze dubbele zekerheid hebben wij zeer hoge service levels en worden de juiste producten naar uw klant verstuurd. Hierdoor krijgt u geen mailtjes naar de klantenservice over verkeerde leveringen en bespaart u op extra verzendkosten.

voordelen-e-fulfilment

Verpakking

Bij de verpakking wordt er extra aandacht besteed aan de juiste maat. Sommige producten kunnen prima in een gewatteerde envelop, waardoor u veel verzendkosten bespaart. Grotere artikelen worden met beschermende materialen in een kartonnen doos verpakt, zodat deze past bij de afmeting van uw producten.

Doordat wij beschikken over een eigen digitale pers kunnen wij ook alle verpakkingsmaterialen op maat maken. Uw producten worden dus altijd op de juiste manier ingepakt.

De professionele aanpak van het inpakken en verwerken van uw orders zorgt ervoor dat uw klanten een positieve indruk krijgen zodra het pakje bij hen wordt bezorgd.

Wilt u met eigen ogen zien hoe nauwkeurig wij de orderverwerking doen? Kom gerust eens langs.

foto-wssn-medewerker

Maak een afspraak