X

WSSN ontzorgt

U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de logistiek van uw webshop.

► Ontdek WSSN

Jurgen Dijkstra – Superbodyfood.nl

"Door 's avonds te versturen zijn we meer gaan verkopen. Dit wordt vervolgens perfect afgehandeld door WSSN"

Loek Keulers – Consolepro.nl

"Wij zijn een klant van het eerste uur, en al jaren zeer tevreden over de geboden diensten. Door WSSN zijn wij in staat om onze logistieke operatie uit te besteden waardoor we ons meer kunnen richten op onze kerntaak. Er wordt vanuit WSSN creatief meegedacht om problemen die wij tegen komen op te lossen. Door WSSN kunnen wij verder groeien."

Jamahl Schoonhoven – Tarwegrass.nl

"Hele goede samenwerking! We zijn doorgegroeid naar een hoog niveau. Daarnaast denkt de account manager met je mee en daar waar nodig is zal hij klanten met elkaar in contact brengen. Dit is bij ons meerdere malen gebeurd en hieruit zijn een aantal vruchtbare relaties gekomen."

Gido Hiemstra – Cakeparts.nl

"Met WSSN heb ik een betrouwbare partner die de moeite neemt met me mee te denken."

Raymond Servaas – Spiruella.nl

"Door het snelle succes en een zwangerschap konden we zelf het logistiek proces niet meer behappen en zodoende zijn we bij jullie terecht gekomen. Dit heeft ons succes versterkt en onze service levels naar onze klant toe sterk verhoogt. Met een uitbreiding naar België en Duitsland voor de boeg kunnen we met de scherpe verzendtarieven van WSSN de markt gaan bestormen."

Bob van Leeuwen – Vimodos

"Wij ervaren WSSN als een professionele partij wie wij graag onze logistiek toevertrouwen. Er wordt open gesproken over verbeterpunten en operationele processen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. WSSN kan flexibel inspringen op onze behoeften en komt de gemaakte afspraken keurig na, een prima partner dus!"

Onze passie

De passie van WSSN (WebShop Service Nederland) is e-fulfilment. Kortom, alles wat te maken heeft met de logistieke en administratieve afhandeling van bestellingen van webshops en andere e-commerce sites.

Deze passie is voortgekomen uit onze jarenlange ervaring op het gebied van klantcommunicatie. Wij beseffen dat het versturen van pakketten meer is dan alleen een logistieke uitdaging. Het is ook een belangrijk klantcontact! Een goed geregelde, professionele logistiekafdeling zorgt er voor dat klanten tevreden zijn over de webshop bestelling en zullen daarom eerder terugkomen.

Deze passie voeren wij uit in Nieuwveen, centraal gelegen in de Randstad

Uw passie

Als gepassioneerde ondernemer wilt u liever bezig zijn met het uitbreiden van uw business, in plaats van zich bezig houden met tijdrovende alledaagse taken, zoals pakjes inpakken en naar de post brengen.

Dat is wat WSSN voor u kan doen! Wij hebben een ruim magazijn, zodat er altijd plek is voor uw spullen, ook in topdrukte.

Door middel van ons op maat ontwikkelde orderverwerking systeem worden alle bestellingen feilloos bij elkaar gezocht en naar de juiste klant verstuurd. Hierbij maken wij gebruik van barcode scanning, zodat er dubbele zekerheid is dat het juiste product naar de klant wordt verstuurd.

De zendingen worden nauwkeurig verpakt in een gewatteerde envelop, brievenbusdoos of een nette kartonnen doos. Doordat wij grote volumes pakjes per dag aanbieden aan diverse vervoerders kunt u profiteren van ons volumevoordeel.

Niet alleen heeft u met de faciliteiten van WSSN een professionele logistieke afdeling voor uw webshop, u houdt ook nog tijd vrij om te besteden aan de leuke dingen binnen uw bedrijf, zoals het aantrekken van meer klanten.
foto-achterkant

Niet alleen logistiek

Omdat WSSN onderdeel is van de TWI Groep kunnen wij meer doen dan alleen webshop logistiek. Aanvullende diensten die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld e-mail marketing en direct mail, maar ook klantenservice (per e-mail en telefoon) en social media management.

Vraag hier gerust naar onder het genot van een kopje koffie!

foto-telefoneren

Vraag nu een offerte op