X

WSSN ontzorgt

U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de logistiek van uw webshop.

► Ontdek WSSN

Magento fulfilment

Professionele upgrade van uw webshop logistiek

Magento fulfilment is een service van WSSN om eigenaren van Magento webshops te helpen om door te groeien naar het volgende niveau.

Magento is een populair webshop systeem dat de laatste jaren erg in opkomst is. Door de open source opzet en vele functionaliteiten is het niet verwonderlijk dat Magento de basis vormt van vele webshops, van klein tot groot.

Te weinig tijd?

Zodra het aantal klanten van een webshop toeneemt, nemen ook de werkzaamheden en de werkdruk toe. Iedere dag komen werkzaamheden als inboeken van nieuwe voorraad, inpakken van pakketten en afhandelen van retouren terug. Hierdoor ontbreekt soms de tijd om aandacht te besteden aan de groei van de webshop.

Door de fulfilment van uw Magento webshop uit te besteden bespaart u tijd. Deze tijd kunt u gebruiken aan andere belangrijke kerntaken, zoals inkoop en marketing.

Hoe gaat Magento fulfilment in zijn werk?

Doordat wij  een koppeling maken met uw Magento webshop kunnen wij op afstand uw voorraad beheren en uw orders verwerken.

  • Er wordt in uw systeem gezocht naar orders met de status Processing (betaald)
  • Deze orders worden naar WSSN gestuurd en krijgen bij ons de status Open
  • Zodra bij WSSN de orders verwerkt worden (de pakbon wordt uitgedraaid) wordt de voorraad automatisch afgeboekt. De Magento status gaat naar WSSN Processing.
  • Als het pakket door WSSN is ingepakt en voor aangemeld bij PostNL ontvangt uw klant een email uit naam van uw bedrijf met uw logo. In deze mail staat de Track and Trace code van het pakket. De status verandert naar WSSN Fulfilled.

Professionele upgrade van uw logistiek

Uw voorraad staat veilig in het moderne magazijn van WSSN en uw nieuwe voorraad wordt met zorg ingeboekt. Alle artikelen krijgen een eigen barcode en locatie toegewezen. Alle orders worden efficiënt verzameld en door onze inpakafdeling nogmaals gecontroleerd met scanners.

Als de juiste producten verzameld zijn kunnen deze ingepakt worden. Wij hebben altijd ruime voorraad van de juiste verpakkingsmaterialen. Alle orders worden door professionals ingepakt waardoor uw klant het pakket keurig ontvangt. Dit moment is ook belangrijk voor uw organisatie, omdat het vaak het eerste fysieke contact is dat een klant met uw bedrijf heeft.

Met Magento fulfilment van WSSN profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

  • Versturen tot 21:30 uur ’s avonds
  • De klant kan de afleverdag kiezen
  • PostNL Pakjegemak als afleveroptie
  • Optionele cadeauverpakking
  • Nieuwe voorraad direct verwerkt bij inslag

Door bovenstaande professionele fulfilment opties is de kans op meer omzet niet alleen veel groter, wij ontzorgen ook het belangrijke dagelijkse proces voor uw bedrijf. De verzending en andere logistieke processen  van uw webwinkel blijft doorgaan, ook als u niet aanwezig bent.

Doordat u mede gebruik maakt van onze grote volumes van o.a. opslagruimte, inpakmaterialen en frankeerkosten profiteer u mee van ons inkoop voordeel.

Kennis maken?

Wilt u meer weten over onze magento fulfilment of wilt u liever ter plekke kijken hij wij onze fulfilment afdeling runnen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u er alles over.

02 aug.

Online fulfilment: wanneer wel, wanneer niet?

Lees meer..

10 jan.

E-fulfilment betekenis

Lees meer..

24 feb.

Webshop logistiek uitbesteden: Is het wel verstandig?

Lees meer..