X

WSSN ontzorgt

U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de logistiek van uw webshop.

► Ontdek WSSN

Jurgen Dijkstra – Superbodyfood.nl

"Door 's avonds te versturen zijn we meer gaan verkopen. Dit wordt vervolgens perfect afgehandeld door WSSN"

Loek Keulers – Consolepro.nl

"Wij zijn een klant van het eerste uur, en al jaren zeer tevreden over de geboden diensten. Door WSSN zijn wij in staat om onze logistieke operatie uit te besteden waardoor we ons meer kunnen richten op onze kerntaak. Er wordt vanuit WSSN creatief meegedacht om problemen die wij tegen komen op te lossen. Door WSSN kunnen wij verder groeien."

Jamahl Schoonhoven – Tarwegrass.nl

"Hele goede samenwerking! We zijn doorgegroeid naar een hoog niveau. Daarnaast denkt de account manager met je mee en daar waar nodig is zal hij klanten met elkaar in contact brengen. Dit is bij ons meerdere malen gebeurd en hieruit zijn een aantal vruchtbare relaties gekomen."

Gido Hiemstra – Cakeparts.nl

"Met WSSN heb ik een betrouwbare partner die de moeite neemt met me mee te denken."

Raymond Servaas – Spiruella.nl

"Door het snelle succes en een zwangerschap konden we zelf het logistiek proces niet meer behappen en zodoende zijn we bij jullie terecht gekomen. Dit heeft ons succes versterkt en onze service levels naar onze klant toe sterk verhoogt. Met een uitbreiding naar België en Duitsland voor de boeg kunnen we met de scherpe verzendtarieven van WSSN de markt gaan bestormen."

Bob van Leeuwen – Vimodos

"Wij ervaren WSSN als een professionele partij wie wij graag onze logistiek toevertrouwen. Er wordt open gesproken over verbeterpunten en operationele processen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. WSSN kan flexibel inspringen op onze behoeften en komt de gemaakte afspraken keurig na, een prima partner dus!"

Gekoeld versturen of opslaan van goederen

Bent u op zoek naar een locatie voor het gekoeld versturen of opslaan van uw producten? Dan bent u bij WSSN aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Nieuwveen, centraal gelegen in de Randstad. En u kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van “cooled fulfilment”. Naast de mogelijkheid om uw producten gekoeld op te slaan, verzorgen wij ook de in- en uitwegen, orderpicking, palletiseren en hebben we verschillende partners voor koeltransport, waar u gebruik van kunt maken. U kunt erop rekenen dat wij zorgvuldig met uw producten omgaan.

Verschillende voordelen goederen gekoeld versturen met WSSN

Een voordeel bij WSSN is dat uw producten op meerdere manieren verzonden kunnen worden. De producten hoeven niet alleen mee met het koeltransport, maar kunnen ook met reguliere verzenders gekoeld verzonden worden. Het maakt dus niet uit wanneer uw producten gekoeld verstuurd moeten worden. Er zijn meerdere mogelijkheden dankzij onze verschillende partners.

WSSN heeft verder een zeer ruime capaciteit in haar moderne warehouse van maar liefst 16.000 vierkante meter, waar de koelopslag ook onder valt. De temperatuur van onze cold storage wordt 24 uur per dag bewaakt. De koelsystemen worden gemonitord zodat producten altijd op de gewenste temperatuur gehouden worden. En zo kunt u zonder problemen al uw goederen gekoeld versturen.

Gekoelde goederen efficiënt versturen

Doordat ieder product een eigen unieke plaats heeft in het systeem worden verzendingen in onze gekoelde opslag altijd snel en efficiënt uitgevoerd. Alle inkomende en uitgaande goederen worden door ons warehouse systeem geregistreerd. Daardoor weten wij wanneer de voorraad van een bepaald artikel onder de minimumopslag komt. Dat kunnen we vervolgens weer laten weten aan de klant. Zo heeft u altijd een ruime voorraad, verkoopt u minder snel “nee” en maakt u meer omzet.

Bent u op zoek naar een partner voor gekoelde fulfilment? Wij denken graag met u mee en gaan graag eens met u om de tafel zitten. Neem gerust contact op via de onderstaande gegevens:

telefoonnummer: 0172 536 096
E-mailadres: info@wssn.nl